при натискане на спирачката започна да ми свети левия габарит ??? казаха ми някаде правело маса да проверя в купето или пък крушка изгоряла...едни дядовци ми обясняваха подобни неща ама нищо не разбрах...моля за съдействие
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем с токовете на 145-ца
Collapse
X
-
Цъкам фаровете, застига ме едно момче и ми вика нямаш стопове, става ми ясно, че на изгасени фарове ми светят габаритите като натискам спирачхките ( умен талянец бе бате) само дето като ги цъкна, габаритите светят постоянно, пък то нямало крушки в стоповете.
Следва Българско разрешаване на проблема ( местим крушките някак, не знам кое е стоп кое габарит, не на всякаде влиза, псувам го и потеглям)
И (О, Боже ) какво чудо- натискам спирачката светват фаровете.
Като се прибрах разгледах кое какво е в книжката
Купих си от първата бензиностанция пълен комплект крушки за задните и воала сичко работи.146 1.3 боксер 1996г.
156 SW 1.9 JTD 8V 2002
-
като гледам имаш същата кола от същата година......и на мен наскоро ми казаха че заден ляв стоп не ми свети...крушката беше изгоряла...та взех няква за 2лв или нещо такова и я сложих и заработи ляв стоп....ама не помня дали тоя проблем с фаровете ми се появи тогава или по-късно от нещо друго....знчи да пробвам да сменя всички задни крушки ли ме съвтваш ???Alfa Romeo 145 1.3 boxer
Comment
-
Симптомите,които описваш , говорят за липса на маса на съответния заден фар или лошо поставена крушка или проблем в самата крушка.За клеясалите клеми се каза от Колев!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment